Zdravilni gaj
Obiščite čudoviti svet zravilnih energij
Prvi center v Sloveniji, namenjen samozdravljenju z zemeljskimi in kozmičnimi energijami.

Človek je bitje narave. Mati zemlja mu je dala telo, duh življenja pa je njegova božanska dediščina. - Narava je popolna le, dokler lahko deluje nemoteno po kozmičnih zakonitostih ki so popolnost. - Človek je bitje svobodne volje. Ta mu omogoča, da lahko zakonitostim kozmične popolnosti reče »ne«. S tem početjem se seveda oddaljuje od harmonij narave. To pa ima za posledico da v njem nastajajo konflikti, ki se prej ali slej odražajo kot bolezni, tako na fizični, kot na psihični ravni.

Takšen izvor čistih energij je bil odkrit v letu 1998 v Tunjicah pri Kamniku, skozi »slučaj«, ki pa nikakor ni bil slučaj. Gospod Drago Vrhovnik, lastnik zemljišča, kjer je danes zdravilni gaj, je doživel spontano ozdravitev zastarele rane, ki se nikakor ni hotela zaceliti. Izginila je tudi bolečina v rami, ki jo je čutil po poškodbi (cca.15 let). Ta čudežnost dogodka, je pritegnila njegovo pozornost. Raziskave in merjenja, ki so temu sledila, so razkrila na njegovi zemlji številne centre zdravilnih energij z različnimi lastnostmi. To je privedlo do odločitve, da je ustanovil Zdravilni gaj, kjer so danes te energije na razpolago vsem ki imajo probleme, ali želijo izboljšati svoje zdravstveno stanje na najbolj naraven način, to je s povratkom nazaj k naravi, ki je izvor vsega življenja.
V ta zdravilni gaj v Tunjicah pri Kamniku vas srčno vabimo, da sami doživite blagodejne in terapevtske učinke energetskih centrov.


Razumljivo je, da se je od odkritja zdravilnih energij in ustanovitve Gaja do danes dogajalo marsikaj. Številne meritve, raziskave, praktična izkustva na osnovi rezultatov zdravljenja, številne izboljšave, ki so temu sledile, nam omogočajo, da danes lahko nudimo obiskovalcu zdravilnega gaja sledeče usluge:

-Zdravilne terapije z obiskom posameznih energetskih centrov, v spremstvu vodnika,

-Individualne terapije v piramidi, s svetovanjem,

-Razstruplanje celotnega telesa v energetski mivki (novo!),

-Analiza energetskega telesa (AURE) s Kirlianovo fotografijo in svetovanjem,

-Tajska masaža,

-Refleksna terapija s svetovanjem.

Razen tega sta obiskovalcu na razpolago tudi energijsko bogata »živa voda«, katere izvor je v gaju in terapevtsko vsestransko uporabno naravno blato, ki se uporablja tudi za lepotne maske.OPIS POSAMEZNIH ENERGETSKIH CENTROV

1 Prvi center deluje zelo dobro pri revmatičnih obolenjih, išiasu, epilepsiji, multipli sklerozi. - Uravnava krvni pritisk v vsem telesu in pospešuje krvni obtok.
2 Drugi center deluje zelo dobro na izčrpane, utrujene, žalostne in depresivne ljudi. Daje jim novo življensko moč. Terapevtsko deluje tudi pri problemih z nogami in hrbtenico.
3 Tretji center ima dvojno delovanje. V zunanjosti, s kamni označenega ideograma deluje proti glavobolom, vrtoglavici, v notranjosti ideograma pa deluje na prebavni sistem, proti raznim izpučajem, bulam, polipom. Prečiščujoče deluje na celotno energijsko telo (AURO).
4 Četrti center deluje na notranje organe, rakasta obolenja, tumorje, normalizira krvni pritisk in sladkor v krvi, in pri neplodnosti. – Deluje tudi na kosti in sklepe, pri posledicah poškodb in pospešuje okrevanje po operacijah.
5 Peti center pomaga pri kroničnih vnetjih grla, deluje na respiratorni sistem, zdravilno vpliva na astmo in bronhitis, rešuje probleme s ščitnico in celotno področje ramen in rok. Stimulira kreativnost, komunikativnost, učenje in spomin.
6 Šesti center odpira energetske in čustvene blokade. Pomaga ljudem, ki so preveč introvertirani. Deluje na prebavni trakt, spolne organe, rodila, prostato, mehur. Je učinkovit pri raznih ginekoloških obolenjih, impotenci, inkontinenci.
7 Energije sedmega centra jačajo imunski sistem, pomagajo pri obolenjih srca, pri visokem krvnem tlaku, pri problemih z živci in alergijah. Delujejo blažilno na čustvenem področju (strah, žalost, razočaranja...) in pomagajo vzpostavljati notranji mir.
8 Osmi center deluje na vranico, jetra in prečiščevanje krvi. Razen tega ustvarja potrebno ravnotežje vseh ostalih sprejetih energij.
9 Deveti center deluje zdravilno na celotno področje glave, velike in male možgane, čelo, oči, sinuse, ušesa, zobe, čeljust. Odpravlja glavobole, migrene, šumenje v ušesih, zobobole in vrtoglavico.
10 Na desetem centru je piramida. Namenjen je samo individualnim terapijam po naročilu in posvetu in ni vključen v program obiska energijskih centrov.
NEKAJ PRIMEROV USPEŠNO ZAKLJUČENIH TERAPIJ

- Neka 60 letna gospa, ki je že več let trpela za hudim kroničnim vnetjem grla je že po tretji terapiji občutila znatno izboljšanje. Po 12 terapijah, ki so trajale dva meseca, so njene težave popolnnoma izginile.
- Bilo je več primerov mladih, ki so imeli težave z nespečnostjo, pomanjkanjem koncentracije, ali celo samomorilskimi nagnenji. Ob rednih terapijah so v relativno kratkem času uspeli prebroditi krizo, uspešno nadaljevati študij in obvladovati svoje življenje.
- Zelo hitro in uspešno se pozdravijo migrene in glavoboli, ne glede na to, koliko časa so trajali. Dokumentiranih imamo več primerov ljudi, različnih starosti in spolov.
- Pri neki starejši gospej je po težki možganski operaciji nastopila paraliza obraznega živca. Po samo petih terapijah in obkladkih z glino, so njene težave popolnoma izginile.
- Občutno izboljšanje stanja in manj bolečin imajo ljudje z artritisom, artrozo sklepov, ki ponoči zopet lahko spijo. V večini primerov se že po približno 10 terapijah zopet lahko normalno gibajo.
- Vnetja mehurja, ledvic, težave s prostato se že po nekaj terapijah občutno zmanjšajo in v večini primerov popolnoma izginejo že po 8 terapijah.
- Mlado dekle, ki je imelo zaradi porušenega hormonskega sistema težave z jajčniki, se je prismejalo od veselja, saj je po dveh letih zopet dobilo menstruacijo. Gaj je obiskala le 3x.
- Enako uspešno delujejo energije tudi na vsa ginekološka obolenja, boleče menstruacije, težave z neplodnostjo. V veliko veselje nam je povedati, da imamo že kar nekaj otrok, ki so po zaslugi energij zdravilnega gaja ugledali luč sveta.
- Energije učinkovito blažijo in odpravljajo težave, ki spremljajo kemoterapijo in obsevanja. V teh primerih priporočamo obkladke iz gline in žive vode iz zdravilnega gaja. Izkušnje so pokazale zmanjšanje slabosti in veliko boljše splošno stanje pacienta.
- Pri problemih srca, kot sta krvni tlak in aritmija, se stanje že po nekaj terarapijah izboljša, prav tako prekrvavitev celotnega organizma.
- Opažamo tudi precejšnje izboljšanje simptomatskih težav pri različnih nevroloških obolenjih, vendar zahtevajo ta precej več obiskov in na daljše obdobje.
- Energije zelo dobro vplivajo na otroke, ki imajo probleme s koncentracijo, ali močenjem postelje. Predvsem slednje, popolnoma preneha po nekako 6 terapijah.
- Že po nekaj terapijah se zmanjšajo bolečine želodca in težave s črevesjem. Popolnoma pa lahko prenehajo šele po rednih obiskih in na daljše časovno obdobje.
- Seneni nahod, različne oblike alergij in vedno pogosteje pojavljajoče se alergije na sončne žarke, izginejo popolnoma po nekaj terapijah v kombinaciji z razstrupljanjem v mivki. Priporočamo ponovitev vsako pomlad, skozi nekaj let.
- Odlične rezultate pospešenega zdravljenja pri zlomih kosti, členkov, posledicah poškodb. Približno 5 do 8 terapij običajno zadostuje.
- Pri hudih kroničnih obolenjih, ko so degenerativne okvare organizma že hude, delujejo energije blagodejno, tako da se pacientovo splošno stanje izboljša do mere, ko lahko spet živi kvalitetno življenje.
 
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
Postavitev:
Impala, marketinške rešitve.