Proizvodi GDV/EPC kamere

 
Radi bi vas obvestili, da obstaja le eden in edini originalni proizvajalec kirlianove GDV/EPC kamer. Poleg nakupa originalne kamere dobite tudi original programe, ki so kompatibilni z kamero.
Pojavilo se je namreč nekaj domačih proizvajalcev, uporabniki teh kamer, pa imajo nato težave z uporabo kamere in programov med seboj. Poročajo namreč, da se programi med seboj ne dopolnjujejo, vendar vsak zase pokaže različne rezultate. Zato bodite previdni in kupujte kirlianove kamere le pri uradnih zastopnikih. Za Slovenijo je edini zastopnik podjetje VD d.o.o., Tunjice 12, 1241 Kamnik

Kaj je GDV, Kirlianova kamera?

Znanstveniki so razvili nov inštrument za slikanje energetskega telesa, na osnovi kirlianovega efekta. Moderna znanost je ustvarila nove temelje in tako je GDV Kamera prva naprava na svetu, ki meri energijske procese v človeškem telesu. Temelji na osnovi računalniškega programa, kjer poslikamo vseh deset prstov, ter tako dobimo pomembne rezultate dogajanja v našem telesu. Na koncu vsakega prsta imamo živčne končiče in meridijane, ki nam dajo informacijo o vseh organih in sistemih v človeku ter tako s programsko opremo dobimo pogled v posameznikovo energetsko stanje in analiziramo individualno psihološko in fizično stanje, energijsko stanje sistemov in organov, nivo stresa, delovanje čaker. Tehnika temelji na dolgem razvoju ruskih znanstvenikov, uspešno pa se je pokazala na kliničnih testih v Angliji, ZDA, Nemčiji in Sloveniji in je dobro poznana v mnogih državah sveta.
Služi nam lahko kot preventivni pregled, da vemo kaj se dogaja z nami in kje moramo biti v prihodnje še bolj pozorni, saj se na energetskem nivoju odražajo blokade dva meseca prej, predno jih začutimo na fizičnem telesu.

 
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
Postavitev:
Impala, marketinške rešitve.