GDV/EPC Programi
Programska oprema GDV 2015 vključuje naslednje programe:
GDV Capture, GDV Energy Field, GDV Diagram, GDV SciLab
and GDV Chakra.


GDV Capture program

 

GDV Capture program je namenjen slikanju in shranjevanju datotek GDV slik in videa, ki ga posnamemo. Program ima 2 možnosti snemanja, statično ali dinamično. Dopušča hitro in preprosto snemanje 10 prstov do 100 posnetkov tekočin in ostalih bioloških materialov.

 

GDV Energy field program

GDV Energy Field program je namenjen obdelavi GDV slik in ustvari energijsko polje okrog človeka s pomočjo 10 prstov, ki smo jih predhodno poslikali. Z energijskega polja in prstov lahko s pomočjo diagnostičnega zemljevida organov in različnih sistemov ugotovimo stanje človeka.

Program nam da možnost za hitro in enostavno predstavo o človeškem energijskem sistemu kot polja slik okrog prstov. Hkrati pa nam vrednosti predstavi v številkah. S pomočjo tega programa dobimo izračun ploščine, entropije, ter simetrije.

 

 

GDV Diagram program

 

GDV Diagram program je narejen za izračun GDV diagrama statično z GDV slikami 10 prstov v programu GDV Capture z in brez filtrom. GDV Diagram program nam da hitro in enostavno predstavo o človekovem energisjkem polju, organih in sistemih na psihičnem in fizičnem nivoju. V posameznem diagramu vidimo odklone med posameznimi organi, pokaže nam nivo stresa, zdravstveni indeks ter stopnjo notranjega nemira.

 

GDV Scilab

 

GDV SciLab program je namenjen zbiranju ter analizi posameznih slik, ki smo jih posneli v programu GDV Capture. GDV SciLab program omogoča hitro in enostavno uporabo in izračun več različnih statističnih spremnljivk. Hkrati pa nam program tudi sam naredi izračun raziskave.

 

 

GDV Chakra

 

GDV Chakra program je namenjen za grafični prikaz GDV parametrov, ki predstavljajo čakre, energijske centre v telesu, informacijo dobimo s poslikavo 10 prstov. Hkrati vidimo velikost posameznih centrov ter psihično- fizično ravnovesje.

 

GDV Atlas

Program nam anatomsko pokaže notranje organe, delovanje hormonov, hrbtenice, živčnega sistema, prebavnega sistema, urogenitalnega sistema.  

 

 
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
Postavitev:
Impala, marketinške rešitve.